Diskussion:Askeonsdag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er ukorrekt, at de troende gennem hele Fasten kun må indtage ét måltid om dagen! Som vi læser i det katolske mini-leksinkon (http://www.katolsk.dk/fileadmin/user_upload/mini_lex/index.html.): De 40 dage fra askeonsdag til påskelørdag (undtagen de mellemliggende søndage) er en forberedelsestid til påskefesten. Kirken anbefaler især i denne tid de troende at give afkald på nogle af livets goder og f.eks. lade det komme de nødlidende til gode. Det handler altså ikke så meget om, hvor meget mad man spiser, man mere om, at man skal sige nej til nogle af de ting man godt kan lide. (Skrev 89.204.250.130 (diskussion • bidrag) 27. jan 2008, 22:46. Husk at signere dine indlæg.)