Diskussion:Asp Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det nødvendigt at angive sogn, kommune og stift to gange ? --Ultraman 31. aug 2006 kl. 00:41 (CEST)

Mener du første gang i selve teksten som den foreligger fra de første oplæg, og så anden gang når nogen sætter et skema ind ? - Jeg tror problemet er at det som regel er to forskellige der udfører disse ting; dvs at de der indsætter skemaer skal så også til at gennemgå en måske ofte lang tekst og luge ud for evt dobbelt-konfekt. Skemaet er vel blot et supplement ? -- Mvh PHansen 31. aug 2006 kl. 08:10 (CEST)

Jeg mener første gang i selve teksten, det bør slettes, skemaet har alle de faktuelle oplysninger. I aktuelle dokument har første forfatter indsat begge muligheder. Her er der ingen lang tekst som skal gennemgås. Gentagelser fremmer forståelsen, men alligevl. --Ultraman 1. sep 2006 kl. 12:09 (CEST)l

Jeg tror såmænd ikke vi er så uenige; jeg tænkte blot på praksis: at det sjældent er de samme der indsætter den slags oplysninger som tekst henholdsvis i et skema; derfor vil der sikkert også i fremtiden være mange artikler at rette for den slags dobbelt-konfekt, netop fordi artikler bygges op ved et samarbejde, hvor nogen bidrager med én type, andre noget andet, for eksempel indsætning af skemaer med oplysninger der sådan set allerede kunne være i teksten. Til sidst kan der så være brug for udlugning som du rigtigt påpeger.
Når jeg ikke ser det som noget stort problem, er det sikkert fordi jeg bruger både røde og blå links til hurtigere at se hvad en artikel drejer sig om, og betragter det altså som en støtte for læsningen; det bidrager skemaer og billeder også til ved at gøre spalten smallere og lettere at overskue. Derfor synes jeg også godt om skemaer, selvom jeg egentlig sjældent læser dem. -- Mvh PHansen 1. sep 2006 kl. 12:47 (CEST)
Jeg finder det forstyrrende for læsningen, hvis de faktuelle oplysninger mangler i den løbende tekst, så derfor mener jeg at de bør være både dér og i en evt. kasse. --Palnatoke 1. sep 2006 kl. 13:02 (CEST)
Dobbelt-konfekten har naturligvis ikke den store betydning for artiklen som helhed, og som sagt tidlige, gentagelser får måske de aktuelle data til hænge bedre fast, hvis det er det man har brug for, så ok. --Ultraman 1. sep 2006 kl. 22:45 (CEST)