Diskussion:Asserbo Slotsruin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej Broadbeer. - er der nogen speciel grund til at billederne skal være så små at man nærmest ikke kan se dem? Jeg synes miniaturene i gallerifunktionen er bedst til finde fremt til et billede, men til at vise det i en artikel er det for småt. Er der noget problem med tabellen? -- vh. Nico 9. apr 2006 kl. 09:39 (CEST)

Det er muligt atmine øjne er bedre end dine, Nico, men jeg er nu godt tilfreds med billedstørrelsen i gallerifunktionen. --Palnatoke 11. apr 2006 kl. 15:59 (CEST)
Det ku' tænkes, Palnatoke :-) - Jeg ved ikke om de vises ens - mine er kun 120px - jeg har ledt i indstillingerne om man kan regulere den , men ikke fundet noget . thumbnailindstillingen virker ikke i galleri. - men , hvad er problemet med tabellen ? vi har jo ikke alle unge øjne - Nico 11. apr 2006 kl. 16:57 (CEST)
Jeg har ikke noget problem med at tabellen kommer på igen. Grunden til at jeg lavede galleri, var at den er nemmere at overskue når man redigerer. --Broadbeer 11. apr 2006 kl. 18:44 (CEST)