Diskussion:Ballonskipper

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bør det ikke nævnes at de flyver fra holme Olstrup til Grønland?

er hermed gjort

Artiklens indhold[rediger kildetekst]

Uden at kende noget til stillingen som ballonskipper vil jeg nok mene, at artiklens indhold er noget tvivlsomt. For det første bør der være links til andre artikler (ballon ville være helt oplagt) samt andre wikificeringer, og for det andet virker indholdet som en blanding af noget morsomt (en skipper, der holder en ballon i hånden - haha). Jeg vil være tilbøjelig til at slette den i dens nuværende form, men hvis nogen kan og vil skrive noget mere seriøst om dette erhverv, vil jeg da give den en chance. Måske er der ikke noget specielt interessant, der ikke lige så godt kan skrives under ballon-artiklen. --Arne (Amjaabc) 19. sep 2007, 13:31 (CEST)


Jeg skal nok lige kigge på det. Er ny herinde så vil lige se på om jeg kan lave nogen links til skipper og ballon tak for kritikken. Hvis der er andet må du lige sige til Hvad vil DU kalde en skipper med en ballon ? (Skrev Spademand (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan godt se, at du hurtigt tager ved lære - det er helt fint!
En skipper med en ballon vil jeg nok bare kalde en skipper med en ballon - at kalde det for en ballonskipper vil være noget jeg kun ville forvente at finde i vittighedssammenhænge; og det er derfor, jeg har kaldt det morsomt. Humor er ikke forbudt i Wikipedia, men det må ikke gå ud over seriøsiteten af artiklerne. Her synes jeg, at det giver læsere en usikkerhed på, om artiklen er ment seriøst. Jeg vil nok anbefale, at sætningen slettes fra denne artikel.
Når jeg andet sted har skrevet, at man ikke signerer indlæg i artikler, så bør du bemærke, at dette jo er en diskussionsside, og at man sådanne steder netop bør signere sine indlæg. Og du ved jo, hvordan man gør det :-) --Arne (Amjaabc) 19. sep 2007, 14:11 (CEST)


aha på den måde. Nu forstår jeg. Nu har jeg rettet i den så alle er glade. Tak for hjælpen. Se min signering :D:D:D:D yaaay

--Spademand 19. sep 2007, 14:18 (CEST)

"En ballonskipper kan også være en dykker, der hæver et fartøj fra havets bund ved hjælp af balloner, samtidig med at han fører det."

Den betydning hører ikke til i en artikel om det, som man almindeligvis forstår ved begrebet "ballonskipper" - og så må den i øvrigt kræve kilder. --Palnatoke 13. mar 2008, 10:55 (CET)