Diskussion:Basketligaen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Det er altså ikke kun Basketligaen der har et alternativt oprykningssystem. I Ishockey har man et endnu mindre gennemsigtigt grundlag for beslutningen. Her ansøger man og en bestyrelse giver tilsagn eller afslag, uden at der er nogle regler, man behøver at hænge beslutningen op på.(skrev 217.116.235.64 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vedr. navneskifte[redigér wikikode]

Danmarks bedste herrerække i basketball hedder vel stadigvæk "Basketligaen", hvor "Canal Digital Ligaen" er det midlertidige sponsornavn - i stil med Superligaen med det nuværende sponsornavn: "SAS Ligaen"? --Froztbyte 11. okt 2007, 21:57 (CEST)

Det er et glimrende spørgsmål. Umiddelbart ville jeg være tilbøjelig til at give dig ret, men i daglig tale bliver ligaen rent faktisk omtalt som Canal Digital Ligaen. Derudover hedder ligaen også Canal Digital Ligaen på Infosport. Jeg ved ikke om det bør laves omvendt, umiddelbart kunne jeg ikke finde nogle regler for strukturen på Basket.dk Peter Jensen 11. okt 2007, 23:48 (CEST)
Basketligaen hedder faktisk Basketligaen (igen). Så siden bør omdøbes. Jlaugesen (diskussion) 30. sep 2013, 14:15 (CEST)