Diskussion:Bayeux-tapetet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

2. link-henvisning (... i hele sin udstrækning) er tomt. Hvad var det tænkt at skulle være?--Kulu 1. maj 2005 kl. 23:36 (CEST)

Vikingegruppen i Aalborg og øjeblikket...[rediger kildetekst]

Her i Danmark arbejder vikingegruppen i Aalborg i øjeblikket med at færdiggøre en nøjagtig kopi, syet med den originale syteknik og plantefarvet garn.

Udtrykket i øjeblikket er jo noget upræcist. Så vidt jeg kan se er oplysningen tilføjet i 2004, hvorfor man jo kunne tro, at arbejdet var overstået på nuværende tidspunkt. Ifølge hjemmesiden for Vikingegruppen Lindholm Høje (som vist er det korrekte navn for vikingegruppen i Aalborg) arbejder de imidlertid vist stadig på det. Så vidt jeg kan se begyndte de forøvrigt på arbejdet i 2000, hvilket nok også kunne være nyttig oplysning at have med i artiklen. --Heelgrasper 18. mar 2006 kl. 18:30 (CET)

Projektet i Nordjylland er vist et længerevarende forehavende. 2012? [1] Valentin 15. sep 2007, 00:58 (CEST)