Diskussion:Beatrix Potter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvis man ser i historikken er det begrundet, at jeg oprindeligt indsatte billedet til venstre, også jvfr. stilmanualens vejledning om placering af illustrationer: Illustrationer: Sættes så vidt muligt øverst til højre for teksten – eks. H.C. Andersen. Dette er dog ikke nogen helt fast regel; hvis du for eksempel har et portræt med et hoved der kigger til højre, så ser det som regel bedst ud i venstre side (kiggende ind i teksten). Jeg vurderede, at dette var tilfældet her, se til sammenligning venstre og højre. Hvis ingen argumenterer her på diskussionssiden i løbet af et par dage, flytter jeg billedet tilbage til venstre. --Brams 10. nov 2007, 20:06 (CET)

Da ingen har reageret, flytter jeg billedet til venstre. --Brams 14. nov 2007, 15:28 (CET)

Jeg vil henvise til ovenstående og artiklens historik som begrundelse for at placere billedet til venstre. Jeg er ikke interesseret i en redigeringskrig og regner heller ikke med, at det er Maahns hensigt. Har du en begrundelse for billedflytningen, Maahn, eller er du uenig i mine argumenter for placeringen til venstre (se historikken og her ovenfor på diskussionssiden), så svar her på diskussionssiden. M.v.h. --Brams 8. dec 2007, 19:58 (CET)

Jeg flytter billedet tilbage til venstre, selv om Maahn ikke har svaret på ovenstående. --Brams 13. dec 2007, 20:27 (CET)