Diskussion:Benny Andersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Adresse i Hjortekær[rediger kildetekst]

Benny Andersen kan ikke have boet på hjørnet af Skovmarken og Bjælkevangen i Hjortekær, da de to veje ikke krydser hinanden. (Skrev 71.224.250.18 (diskussion • bidrag) 21. feb 2010, 11:26. Husk at signere dine indlæg.)

Hehe, det er den forkerte side. Det burde være på Diskussion:Benny Andersen :-). ~~
Som var en redirect til flertydig-diskussionen. Nu er den vist på plads. Knud Winckelmann 21. feb 2010, 11:33 (CET)

Oprydningsskabelon[rediger kildetekst]

Artiklen har haft den grimme oprydningsskabelon siden jan. 2015. Der er intet her på diskussionssiden om, hvad der skal ryddes op, og det fremgår ikke umiddelbart ved gennemlæsning. Så enten bør skabelonen fjernes, eller også må begrundelsen for den præciseres her. Sir48 (Thyge) (diskussion) 19. aug 2018, 03:03 (CEST)