Diskussion:Bent Vejlby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor har Bent Vejlby en artikel på den engelske wikipedia. Bent Vejlby kan vel som skuespiller ikke have nogen relevans udenfor Danmark. Hard8

Den diskussion må du jo rejse på den engelske Wikipedia. Vi på den danske bestemmer ikke hvad der skal stå der.--Brandsen 1. jul 2009, 19:03 (CEST)

Det ved jeg godt, men da det kun kan være en dansker der har skrevet artiklen på den engelske wikipedia, så troede jeg at det var mere oplagt at rejse diskussionen her. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen ikkedanskere på den engelske wikipedia overhoved har nogen interesse i Bent Vejlby-artiklen. Så i stedet for at diskutere på engelsk med en flok danskere kan vi ligeså godt ordne det her. Hard8

Nej, wiki-administratorer på dansk Wikipedia har ikke autoritet til at slette artikler på engelsk Wikipedia. Så hvis du af en eller anden grund synes at Bent Vejlby ikke er notabel nok i engelsk Wikipedia-sammenhæng så er det på engelsk Wikipedia at du skal tage diskussionen. --Saddhiyama 2. jul 2009, 00:15 (CEST)