Diskussion:Billy Adamsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mht. relevans, så synes jeg bestemt at Billy Adamsen er notabel, da han ofte er i medierne og er måske dansk ishockeys mest markante personlighed.. --Hockeyindustrien 26. mar 2008, 23:42 (CET)

Som webredaktør hos Rødovre Mighty Bulls kan jeg fortælle, at vi ugentligt får forespørgsler på Adamsens person og hans data fra både brugere og pressen. Han optræder ofte i medierne med aktuelle emner til debatten om dansk eliteidræts udvikling. Han har i høj grad relevans, og det er tiltrængt, at der findes en samlende artikel som denne, når folk søger ham på eks. Google. [Bruger: Jens Thiede]

Præcis. Nu jeg i øvrigt har fat i dig, så har du brugt et af mine billeder to gange på din hjemmeside. Det er helt i orden og lovligt, men du krediterer kun min bror, Jonas. Det ville være rart om du gad at kreditere mig på samme måde som min bror -- tak. --Hockeyindustrien 27. mar 2008, 16:11 (CET)

Jeg har en hund som hedder Buller. Det kunne være rart hvis denne også blev omtalt i artiklen. mvh Skipper (Skrev 5.186.122.45 (diskussion • bidrag) 11. nov 2017, 01:37. Husk at signere dine indlæg.)