Diskussion:Bindevæv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

denne artikel om bindevæv er den første af en samling nye artikler; hovedsageligst emner som ikke før har været behandlet i Wikipedia. De har deres udspring i kliniske erfaringer gjort på Volfkliniken i Viborg, Volfkliniken på Østerbro og Ordblindeklinikken i Hellerup.

Forfatteren er Kaare p Johannesen fra Ordblinde Oplysningen og -klinikken. Født 1937. Autodidakt. Tidligere journalist. Forsker klinisk i sammenhænge mellem ordblindhed, bogligt handicap, kropsbalance, hørelse og hypermobilitet. Sammenhænge som de sundhedsvidenskabelige fakulteter ikke prioriterer. KpJs forskning er oprindelig påbegyndt som en jornalistisk research, der senere er blevet til egentlig klinisk forskning. Kaare p 27. jun 2007, 12:14 (CEST)

Så artiklen er dine forskningsresultater eller hvad? --|EPO| 27. jun 2007, 12:26 (CEST)
I sin nuværende form er det bare en liste over, hvad i kroppen, der er bindevæv. Der står ikke noget om, hvilken betydning bindevævet har for kroppen. Det kunne være interessant, hvis artiklen kunne udbygges til at "fortælle en historie" om emnet i stedet for blot en opremsning.
Således harmonerer artiklen ikke med Wikipedias retningslinjer og jeg har markeret artiklen som uencyklopædisk. --|EPO| 27. jun 2007, 12:46 (CEST)