Diskussion:Biorytme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


"De fleste forskere mener", siger artiklen. Findes der et eneste eksempel på en forsker, der mener, at biorytmer er videnskab? Hvis det ikke er tilfældet, bør der stå "langt de fleste" eller måske bare klart og tydeligt "alle forskere".(skrev 2.110.12.204 (diskussion • bidrag) 17. jul 2015, 10:23‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Det kan jo være, at adskillige humanister eller sociologer mener, at der kan være noget om snakken. De er jo også forskere. Men det er egentlig uvedkommende. Der bør i stedet stå, at der ikke er videnskabelig evidens for, at biorytmer findes. Enig? Så retter vi til. (skrev 2.110.12.204 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)