Diskussion:BitTorrent

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det her {{reklame}} eller bare en usædvanlig opsætning, der skal rettes til? Hvad mener folk? --Anjoe (Anders) 15. sep 2005 kl. 13:11 (CEST)

Bestemt ikke reklame. BitTorrent er 'fildelingværktøj nummer et i dag', fildelingens coca-cola --Ulvund 16. jan 2006 kl. 20:05 (CET)
Rettelsen var ikke ment som at lave reklame, men at gøre den lidt mere uddybet. Listen er taget fra den engelske Wikiside. Jeg blev afbrudt i min redigering, men skal nok prøve at gøre den lidt mere udførlig og 'færdig' enten senere i dag eller imorgen. -- Gruesome 24. jan 2006 kl. 16:36 (CET)

Fra Diskussion:BitTorrent tracker[redigér wikikode]

Efter opfordring af Nico kommer her en begrudelse for min sletning. For det første vil jeg sige at jeg faktisk skrev en begrudelse. Jeg skrev "det hele er forkert." Men det er jo bare en tom påstand, så her vil jeg komme med et belæg: Jeg går ud fra at vi definere en tracker på samme måde som BitTorrent Protokol Specifikation, da det er den officielle specifikation. Og da der er modstrid mellem hvad der står i den officielle specifikation og i denne artikel. Må det hele være forkert. Derfor slet den!

Derudover vil jeg sige at engelsk wikipedia har en udemærket artikel, som man jo kunne oversætte. --83.73.64.32 3. okt 2007, 20:34 (CEST)

Nu er den danske artikel ikke voldsomt stor, så for en person med kendskab til emnet burde det ikke tage lang tid at renskrive artiklen til noget mere brugbart. Ikke at jeg har tilstrækkeligt med kendskab til det.. Men det vil alt andet lige være bedre, hvis man kunne få en god, men lille artikel ud af det end slet ingen. --|EPO| 3. okt 2007, 20:37 (CEST)
Jeg er helt enig og jeg skriver den nok også snart om. Men jeg syntes bare det er dumt at artiklen skal være forkert indtil en frivillig som mig for taget sig sammen til at skrive den om. --83.73.64.32 5. okt 2007, 09:31 (CEST)
Det er du meget velkommen til. Det er rart når folk med specifik viden kommer på banen. Vi er iøvrigt allesammen frivillige herinde :-). Med venlig hilsen --Jørgen 5. okt 2007, 09:36 (CEST)

Jeg synes ikke den skal slettes. Jeg har begrænset kendskab til emnet, og jeg synes det er rigtigt alt det der står der. Så med mindre du er villig til at skrive det om til noget du mener er mere rigtigt, så mener jeg ikke den skal slettes. --Lindberg 11. jul 2008, 02:24 (CEST)

Er der noget i vejen for blot at omtale det under BitTorrent? Det hænger vel usøseligt sammen med dette emne. --MGA73 25. sep 2008, 13:01 (CEST)