Diskussion:Bjørn Themsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fra artiklen:
"(oftest født 28. juli 1966 i Valby men nogle gange den 1. februar 1923 i Bogense)"
Hvad i alverden skal det betyde?--Nikolaj 8. apr 2008, 00:25 (CEST)

Reinkarnation. - Mark Jensen 9. apr 2008, 10:35 (CEST)

Tætpå / sletning[rediger kildetekst]

Ligesom Villy kan jeg også sidde med følelsen af den er "tætpå." Men da detikke er bevist eller direkte åbenlyst, vil jeg ikke slette den endnu. - Mark Jensen 9. apr 2008, 10:35 (CEST)

Det er tæt på, men ikke så tæt. Jeg har mødt denne forfatter og andre ved nogle lejligheder. Og det med Bogense rettede jeg straks efter at have læst det igennem igen. Det relaterer til en interessat episode, hvor Themsen fik en del omtale på ikke at ville opgive sin alder i et interview, da hanfandt det irrelevant for samtalen. Men det er meget indforstået, så jeg slettede det igen. Error404 11. apr 2008, 12:27 (CEST)



Endelig fandt jeg herind: Hej, Bjørn Themsen her: Har lige fået en mail om dette. Det er en af mine tidligere elever, som har moret sig (og jeg tror, jeg ved hvem!) Jeg har ikke kunnet finde slettefunktionen og heller ikke et sted, hvor jeg kan fjerne den ting i toppen, hvor det ser ud som om, jeg selv har skevet det. (Må være ved at blive gammel (Men jeg siger ikke HVOR gammel). Kan en eller anden ikke enten fjerne den der ting i toppen, som gør, at det ser ud som om jeg selv har skrevet det, eller bare slette hele siden?

På forhånd tak/ Bjørn Themsen

Ovenstående virker utroværdig idet det tilhørende IP-nummer har foretaget 2 redigeringer i artiklen henholdsvis den 8. og 9. april 2008. --Villy Fink Isaksen 14. apr 2008, 16:53 (CEST)
Jeg giver Villy ret. Den samme IP - der her "bekræfter" sig for at være personen artiklen omhandler - står for indlæggende her, har lavet korrektur, ergo er det gyldigt at den er skrevet for tæt på. Alternativt, udgiver forfatteren bag IP'en sig for at være Themsen selv. Men uanset om det er IP-forfatteren eller Themsen selv der ønsker artiklen slettet, kan vi godt opfylde ønsket. - Mark Jensen 14. apr 2008, 18:22 (CEST)

--- Hej, det ER altså Bjørn Themsen (men ved ikke lige, hvordan jeg beviser dette?) og nej, jeg har IKKE skrevet indlægget, og JA, jeg har forsøgt at rette i det, fordi jeg fik at vide det var lavet, men kunne ikke finde ud af det, og JA, jeg fandt endelig i dag ud af at komme ind i diskussion, som jeg ellers ikke kunne finde, og JA "jeg" vil meget gerne "slettes", inden dette udvikler sig til ren net-prosa med krimiundertoner - altså ikke generelt, men bare her...) Nogle af de gode mennesker herinde kan måske fortælle mig, hvordan? I må også gerne smide mig en how-to-do mail på themsen@skrivemaskinen.dk. Tak igen!


Hov, forresten: Jo, det ER da mig, der har skrevet indlægget. Det er ydermere fyldt med fejl. Det er hele TO grunde til at det bør slettes, ikke?

vh Bjørn Themsen :-)