Diskussion:Blinkende lygter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er stadig ret ny her, så ved ikke om det er her jeg skal skrive det.

Men "Blinkende Lygter" er ikke kun en film, men også et digt af Tove Ditlevsen. Så jeg synes det ville være godt, hvis nogen skrev det på denne artikel, altså lidt om digtet. Men det er bare min holdning! (skrev 87.51.106.225 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er det helt rigtige sted at bemærke det, og det er også en helt relevant kommentar. Du kan selv skrive det i artiklen, men det kan også overvejes, om skal være en særlig artikel om digtet. Jeg kender ikke digtet særlig godt, selvom jeg synes at erindre, at det optræder i filmen og at den jo nok har fået navnet efter digtet, så jeg vil ikke afgøre, om der skal være en særlig artikel om digtet. Hvis der skal, så kan det løses på flere forskellige måder afhængigt af, om filmen eller digtet er primærbetydningen eller de i lige høj grad kan kaldes primærbetydningen. --Heelgrasper 25. feb 2007 kl. 21:57 (CET)