Diskussion:Bloddonor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Palnatoke, jeg mener helt bestemt at være blevet tappet mere end 2 gange årligt da jeg boede på Bornholm, og på Rigshospitalets Blodbank er "stemningen" som om det er almindeligt at blive tappet mere end to gange hvorsomhelst. Det er derfor jeg rettede artiklen før. G®iffen 14. jun 2005 kl. 17:27 (CEST)

Da jeg i begyndelsen af 90'erne var værnepligtig på øen, fik jeg at vide at det kun var i Storkøbenhavn at man fik lov så ofte. På den anden side lader diverse websites til at give dig ret. --Palnatoke 14. jun 2005 kl. 17:39 (CEST)
I morgen skal jeg tappes, og så kan jeg jo spørge. --Palnatoke 15. jun 2005 kl. 10:59 (CEST)

Lyder fint - så kan vi få manet myter i jorden *S* G®iffen 15. jun 2005 kl. 11:26 (CEST)

Jeg var til tapning på RH sidste uge. De forklarede at i H:S tappes der max, da de mangler donorer (Meld jer så, allesammen!), mens man visse steder har så stort et korps at det ikke er nødvendigt at tappe alle maksimalt. Der tages naturligvis hensyn til helbredet - selv på RH er der donorer der kun kommer 1-2 gange årligt. G®iffen 2. jul 2005 kl. 03:26 (CEST)