Diskussion:BookCrossing

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Siden jeg oprettede denne artikel, er jeg blevet lidt bedre til at bruge wikipedia, og jeg har derfor givet artiklen en overhaling, så den i højere grad laver op til wikipedias retningslinier. Jeg har derfor tilladt mig at fjerne wikify - men da jeg ikke er så kendt herinde, skal den selvfølgelig sættes ind igen, hvis artiklen stadig trænger til opdateringer. Jeg har dog haft nogle problemer undervejs:

1) Jeg synes ikke opsætningen med punkter under eksterne henvisninger og relaterede fænomener er så heldig, men det var en nødløsning, da jeg ikke kunne få det til at gå op - jeg kunne godt tænke mig hvis der var en anden der gad se nærmere på det.

2) Jeg kunne ikke få linksene til artikler om bookcrossing på andre sprog, altså til andre wikipediasider, til at fungere - er der en der gider sætte dem ind?

3) Også kategorierne drillede mig, jeg kunne godt tænke mig at kategorierne internet og litteratur kom tilbage, og at kategorien hobby evt. blev oprettet - også en der gider se på det?

Håber der er en derude der vil hjælpe mig! På forhånd tak, --Pulcherrima 19. apr 2008, 20:58 (CEST)

Hov, glemte at sige at jeg også har rettet lidt i artiklen, og slettet og flyttet rundt på nogle afsnit for overskuelighedes skyld --Pulcherrima 19. apr 2008, 20:59 (CEST)
Har ordnet punkt 2 og 3 ved at kopiere interwiki-linksene fra den engelske artikel, og sat de manglende kategorier ind. Kategorien hobby fandtes allerede. --Hejsa 19. apr 2008, 21:09 (CEST)
Mange tak for hjælpen - det er ikke sådan at være ny ;) --Pulcherrima 19. apr 2008, 23:20 (CEST)