Diskussion:Bor (redskab)/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Diskussion:Bor (redskab).
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Uden overskrift 1[rediger kildetekst]

14. jun 2006 kl. 08:25 Jeg har ladet mig fortælle at man visse steder i verden borer et hul i penis for at sæden under samleje ikke skal befrugte den kvinde manden har samleje med. Men en eller anden havde skrevet en overskrift der hed boring med p., og som min vidende kone siger: "Det er noget helt andet".

--B. Mathias Askholm 28. maj 2006 kl. 20:43 (CEST)

Jeg tilbagerullede, da den anonymes ændring var at betragte som hærværk. Er der basis for at skrive om dette andet emne, er der selvfølgelig intet til hinder for, at det gøres. --Pred (diskussion) 28. maj 2006 kl. 20:46 (CEST)

Godt ord igen. Jeg har ikke undersøgt sagen nærmere, og har kun min kones udsagn på dette område at holde mig til. Jeg er naturligvis enig i at den anonyme ændring var hærværk. Jeg ved ikke om der er basis for en regulær artikel om emnet, men jeg skal gerne få det udersøgt.

--B. Mathias Askholm 29. maj 2006 kl. 23:17 (CEST)

På Sl(ovakisk?) er henvisningen slet ikke til dansk værktøj, men til træarten fyr. Jeg kan ikke sproget, og har derfor ikke lyst til at gå ind og rette noget, men er der ikke en eller anden kyndig der kan gøre det?

--B. Mathias Askholm 14. jun 2006 kl. 08:25 (CEST)