Spring til indhold

Diskussion:Bordopvaskemaskine

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er af den holdning, at en bordopvaskemaskine adskiller sig en del fra opvaskemaskinen pga. størrelse, så den kræver sin egen side. Naturligvis skal der linkes til det allerede eksisterende materiale omkring opvaskemaskinen. JKNN (diskussion) 18. aug 2012, 01:15 (CEST)

Jeg er enig så langt at der er så markant forskel på almindelig og bordudgaven at særskilt omtale er berettiget, ligesom der er bevaringsværdig information der er udeladt ved første sammenskrivning. Der er dog ikke materiale i bordopvaskemaskine til at bære mere end en stubartikel, hvorfor en sammenskrivning af artiklerne er relevant. Jeg har indføjet seneste, mest komplette udgave af denne artikel i Opvaskemaskine, hvor der er oprettet et særskilt afsnit. Skulle dette afsnit en dag blive for stort og omfattende kan der passende til den tid oprettes en uddybende artikel om BO. --Medic (Lindblad) (diskussion) 18. aug 2012, 08:06 (CEST)
Jeg kan meget bedre følge dine tanker end, hvad jeg tidligere blev præsenteret for. På denne måde bliver brugeren godt informeret, i og med alle informationer nu er viderebragt samt det nyoprettede afsnit. JKNN (diskussion) 18. aug 2012, 14:24 (CEST)
Ked, af at det åbenbart var dårligt den måde jeg prøvede at svare dig, og dne måde jeg prøvede at sammenskrive, så dit arbejde ikke skulle gå tabt. Jeg, prøver at holde mig ude for emnet, nu. --Trade (diskussion) 18. aug 2012, 14:44 (CEST)