Diskussion:Brian Mikkelsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Brian_Mikkelsen.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:Www.folketinget.dk: {{tfd|Template:Www.folketinget.dk}}(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:13 (CEST)

Relevant citat?[rediger kildetekst]

To anonyme brugere har på skift tilføjet/fjernet et citat af Mikkelsen. Jeg er mest tilhænger af at fjerne det, i hvert fald i den nuværende form, idet det står totalt løsrevet og i øvrigt som kilde har et klip fra en TV2-nyhedsudsendelse på YouTube, hvilket sikkert ikke opfylder kriterierne for henvisninger. --Arne (Amjaabc) 1. jun 2010, 22:54 (CEST)

Citatet synes ikke at være relevant i artiklen. Der er aldrig opstået en "sag" om citatet, og den stædige insisteren på at få det indsat er kommet fra IP-brugere, og synes at have en chikanøs/POV'et vinkel. --Pugilist 1. jun 2010, 22:58 (CEST)
Det løsrevne kan nok ses i lyset af at nogen finder det relevant at navngive Brian Mikkelens sikkert søde og venlige men derudover fulstændigt ukendte hustru. Samtidigt med at man læsser bunker af løsrevne medlemskaber og ligegyldige representantskaber (iøvrigt helt uden dokumentation). Ja så fremstår det citat løsrevet.
Det er relevant fordi det siger noget om det parlamentariske niveau i danmark og iøvrigt om pressens behandling af folk iøvrigt hvis der skulle være behov for modvægt.
Men vi taler om at landets på daværende tidspunkt fungerende justits minister som skulle begrunde hvorfor han mente det relevant at foretage juridiske skridt imod disse. Det kom han ualmindeligt skidt fra vil jeg mene. Det er ikke mere POV end det røgslør man iøvrigt klistrer disse "blå bogs sider" ind i.

(Skrev 80.167.212.141 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nu er Wikipedia jo ikke et politisk debatforum, så en form for relevant sammenhæng må være et minimum. Wikiquote er derimod meget bedre til den slags løsrevne citater, så jeg har kastet det derover. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 26. jan 2011, 23:18 (CET)

Infoboksen er outdatet og fortæller ikke at han er Erhvervsminister. Jeg kan ikke lige finde ud af at ændre det på den rigtige måde og sådan, så vil høre om en anden kan gøre det. Man kan finde info her: https://www.regeringen.dk/ministrene/erhvervsminister-brian-mikkelsen/ (Skrev Jacob Valdemar (diskussion • bidrag) 9. feb 2018, 15:49. Husk at signere dine indlæg.)