Diskussion:Byplanlægning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel var slettet. Jeg har tilladt mig at genoprette den.--Rmir2 27. feb 2009, 19:14 (CET)

Dejligt at du vil lave en artikel om Byplanlægning, den havde jeg lavet på basis af leksikon.org's artikel om emnet (og er derfor slettet - da man pludselig ændrede opfattelse om det var tilladt eller ikke). Jeg har kopiret artiklen til en af mine brugersider, for senere at lave den om - du kan nu kigge der og hente inspiration (men undlad at lave "copy and paste" - det må vi ikke længere). link til min kopi af den gamle side Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde7 - god arbejdslyst. --Villy Fink Isaksen 27. feb 2009, 19:31 (CET)

Til --Villy Fink Isaksen: Tak for støtten. Jeg kan love, at denne artikel bliver så nyskrevet, som det overhovedet er muligt. Der er langt igen inden, at artiklen er færdig, men jeg fandt det hensigstmæssigt at "oprette" i tide og så udvide den løbende.--Rmir2 27. feb 2009, 19:41 (CET)

Danske forhold[redigér wikikode]

Igen en artikel der kun handler om danske forhold, hvad med at flytte til Byplanlægning i Danmark?--Lcl 1. mar 2009, 17:10 (CET)

Det er nok korrekt - jeg har kopieret den tidligere artikel der er en bearbejdelse af artiklen fra leksikon.org, den kunne måske danne grundlag for en generel artikel om byplanlægning. Link oven over. --Villy Fink Isaksen 1. mar 2009, 17:13 (CET)

Til --Lcl og --Villy Fink Isaksen: Jeg er enig i denne flytning.--Rmir2 1. mar 2009, 18:28 (CET)

Flyttet afsnit om generelle byplanideer[redigér wikikode]

Da artiklen om byplanlægning var meget kort og ufyldestgørende og artiklen om byplanlægning i Danmark tilsvarende meget lang, har jeg flyttet afsnittene om generelle byplanideer fra sidstnævnte til førstnævnte. Derimod er de specielt danske byplanprincipper bevaret i artiklen om Danmark. Vel vidende, at det bliver et afgrænsningsspørgsmål, tror jeg, at dette giver en bedre balance mellem de to artikler og uden for mange dubbleringer.--Rmir2 27. nov 2009, 20:22 (CET)

Det er muligvis ok at flytte afsnittet, men hvad med historikken? --Villy Fink Isaksen 28. nov 2009, 15:51 (CET)
Til --Villy Fink Isaksen: Jeg har nu flyttet relevante dele fra den gamle diskussionsside hertil.--Rmir2 29. nov 2009, 12:33 (CET)

Hvem kan splitte Diskussionssiderne?[redigér wikikode]

Diskussionssiderne for byplanlægning og byplanlægning i Danmark er forbundne som siamesiske tvillinger. Nu, da artiklerne fremover vil udvikle sig forskelligt, vil en opsplitning af den fremtidige diskussion også være på sin plads.--Rmir2 27. nov 2009, 20:27 (CET)

Jeg har nu slettet Diskussion:Byplanlægning, der redirectede hertil. Man skal være administrator for at slette, men alle kunne have ændret siden, så den holdt op med at redirecte. --Palnatoke 27. nov 2009, 21:35 (CET)