Diskussion:Byvåben

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Heraldik og Vexillologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Heraldik og Vexillologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af heraldik- og vexillologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 28. mar 2008, 11:16 (CET)

Flytteforslag[redigér wikikode]

Planatoke har 4. dec 2008, 21:33 foreslået en flytning til Kommunevåben med begrundelsen, at "der er ingen egentlig forskel".

Mig bekendt er byvåben opstået før der var noget, der hed kommuner. Hvis begrundelsen for forslaget er, at betegnelserne byvåben og kommunevåben i dag bruges synonymt, så synes jeg man skal navngive efter det mest anvendte begreb. Google siger 102.000 til Byvåben [1] og 41.200 til Kommunevåben [2]. Jeg synes derfor, at navnet skal opretholdes. --MGA73 22. dec 2008, 17:37 (CET)