Diskussion:CCCP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sammenskrivnings forslag[rediger kildetekst]

Jeg har svært ved at se hvad en artikel om et akronym gør godt for især når artiklen om Sovjetunionen er relativ lille --Jan Friberg 19. jul 2006 kl. 21:44 (CEST)

Jeg vil faktisk gå så langt, at sige, at den bør slettes uden sammenskrivning. Artiklen fortæller, hvad CCCP betyder (er beskrevet i Sovjetunionen), samt unionens akronym på andre sprog. Sidstnævnte betragter jeg som overflødig information, da dette er dansk Wikipedia - vi har jo også interwiki'erne. --|EPO| 19. jul 2006 kl. 21:50 (CEST)
Jeg oprettede artiklen CCCP i forbindelse med en artikel om Superfemmeren - den legendariske sovjetiske ishockeykæde. I den artikel satte jeg links på akronymet CCCP, og opdagede, at det var rødt. Derfor oprettede jeg denne om CCCP. For min skyld kan artiklen slettes, men det bør vel i så fald følges op med et redirect til artiklen om Sovjetunionen. apw 19. jul 2006 kl. 22:00 (CEST)
Ja indholdet er ret irelavant så sletning og redirect vil nok være den beste løsning--Jan Friberg 19. jul 2006 kl. 22:36 (CEST)