Diskussion:Café-du-ve'

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg samtykker. Det er reklame og bør slettes eller kraftigt omskrives. Encyklopædisk relevans vil jeg også betvivle – jeg kan ikke se det unikke frem for en enhver anden uddannelsesinstitutions fredagsbar? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 12. jun 2006 kl. 19:04 (CEST)

Jeg er selvfølgelig enig i, at WP ikke skal huse reklame, men jeg mener ikke, at det er reklame, hvis man holder sig til nøgterne beskrivelser af faktiske forhold modsat reklameslogans som "byens bedste fredagsbar" og "billige øl". Jeg er endvidere uenig i, at fænomenet skal være unikt blandt fredagsbarer for at have ret til en artikel. Det afgørende må være, om det er interessant for andre end en lille, sluttet kreds at kunne slå foretagendet op i daWiki, og hvis pågældende bar er så stor, som det lyder, så synes det at være tilfældet. --Pinnerup 12. jun 2006 kl. 19:12 (CEST)
Som aktivist i Café-du-ve' vil jeg lige sige at denne artikel absolut ikke er ment som nogen reklame. Vi skal ifølge vores vedtægter være en økonomisk nulløsning, så vi får ikke meget ud af at reklamere for os selv. Dette er selvfølgelig ikke det samme som at sige at vi ikke gerne vil have flere kunder. Det vil vi selvfølgelig gerne, men formålet med flere kunder er ikke at tjene flere penge, men at styrke det sociale samvær og forbedre studiemiljøet på tværs af studieretning, køn, alder, etnisk baggrund og politisk og religiøs overbevisning. Formålet med denne artikel er således at udbrede kendskabet til et eksisterende tilbud til studerende på Aalborg Universitet og dermed indirekte at forbedre studiemiljøet og det sociale samvær de studerende imellem. --Zilla 20. jun 2006 kl. 21:45 (CEST)
Artiklen om Caféen kunne eventuelt skrives ind i artiklen om universitetet - så vil den kunne indgå i en større kontekst omkring universitetsmiljøet - apw 20. jun 2006 kl. 22:07 (CEST)
Som I kan se, så har jeg allerede fra starten markeret artiklen som påbegyndt, fordi vi er en del aktivister, som har den ambition at artiklen skal være en del mere omfattende end den er nu. Jeg mener derfor at den vil tage for stort fokus fra den forholdsvis korte artikel om Aalborg Universitet, hvis de bliver skrevet sammen. Desuden kunne man så også argumentere for at de to (også forholdsvis korte) artikler om Institut for Datalogi og Aalborg Universitet Esbjerg, skulle skrives sammen med artiklen om Aalborg Universitet. Med andre ord: jeg vil gerne vente lidt og se hvor lang artiklen om Café-du-ve' bliver, og hvis den så ikke bliver så lang som det er ambitionen, så er jeg mere end villig til at skrive den sammen med artiklen om Aalborg Universitet. -- Zilla 20. jun 2006 kl. 22:48 (CEST)