Diskussion:Carl Nielsen-udgaven

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor i alverden skulle den dog slettes. Mit indtryk af Wikipedia er, at de som mener at have forstand på et emne af almen interesse, skriver om dette emne. Naturligvis er Carl Nielsen Udgaven, som et nationalt projekt til 30 mill. kroner af almen interesse.'Og naturligvis er undertegnede ikke inhabil til at skrive den pågældende artikel. Der er jo ikke nogen form for personlige interesser knyttet til artiklen. Niels Krabbe (Skrev NielsKrabbe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vi har et grundlæggende princip om at man ikke skriver om sig selv og sine. Der er dog en gråzone, hvor et emne bedst beskrives af de implicerede, og er det neutralt nok, kan det i sagens natur sagtens passere. --Jørgen 7. jan 2008, 13:17 (CET)

Artiklens (værkets) navn[rediger kildetekst]

Da titlen så vidt det ses ikke findes på dansk, men er en oversættelse af "Carl Nielsen Edition", bør artiklen vel flyttes til "Carl Nielsen-udgaven", jvf. retskrivningsordbogens forskrift for bindestreg i gruppesammensætninger. --Sir48 (Thyge) 27. okt 2009, 11:02 (CET)