Diskussion:Casper Christensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Alle som har set både Klovn og Curb your Enthusiasm er dog enige i at Klovn er en kopi.

Der har på det seneste været lidt rettelser frem og tilbage omkring forholdet mellem Klovn og Curb your Enthusiasm. Inden det udvikler sig til en egentlig redigeringskrig var det nok en idé, hvis man lige tænkte sig en smule om, inden man indsætter udtalelser som citeret ovenfor. Det er i praksis umuligt at dokumentere en påstand om, hvad alle, der har set begge serier, mener. Den er derimod nem at modbevise: Frank Hvam og Caspar Christensen har set begge og mener ikke, at der er tale om en kopi.

Det må anbefales, at man prøver at debattere sig frem til nogle acceptable formulering her på diskussionssiden, så artiklen også her kan leve op til NPOV.--Heelgrasper 23. nov 2005 kl. 18:20 (CET)

Jeg har nu fjernet ændringerne fra 86.141.245.237 (inklusiv den citerede sætning ovenfor), da vedkommende lavede en yderligere ændring, der klart demonstrerede, at vedkommende ikke er interesseret i hverken NPOV eller at skrive encyklopædisk.--Heelgrasper 23. nov 2005 kl. 18:52 (CET)

Generel oprydning[rediger kildetekst]

Denne artikel har masser af potentiale, men det kunne godt nok trænge til en kærlig hånd i forhold til grammatik, struktur osv. E-Turner (diskussion) 7. jun 2021, 21:39 (CEST)