Diskussion:Charlie Rivel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvis han virkelig var døbt, og hvis han (som det flere andre steder påstås) døde i Spanien, hvorfor er han da begravet på en jødisk kirkegård i Göteborg? -- Sebastjan 04. dec. 2005 kl. 11:40 (CET)

Mht. døbt kunne det være nærliggende at mene, at ordet her – som i andre sammenhænge – fejlagtig er brugt i stedet for navngivet. Her er det måske særlig uheldigt, men generelt bør sammenblandingen undgåes. Tilsyneladende bunder misforståelsen i, at man ofte først får barnets navn at vide ved barnedåben, for i det mindste i ritualet i den danske folkekirke er præstens ord ret klare: "Hvad er barnets navn?". Var der tale om en navngivningshandling skulle han/hun spørge: "Hvad skal barnet hedde?"--Heelgrasper 4. dec 2005 kl. 23:42 (CET)