Diskussion:Christoffer Guldbrandsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Den Hemmelige krig[rediger kildetekst]

"Filmen blev udsat for massivt spin fra Fogh-regeringen, og en uafhængig undersøgelsesgruppe nedsat af Syddansk Universitet og Dansk Journalistforbund konkluderede, at danske medier i høj grad lod sig manipulere af regeringens spin, således at befolkningen aldrig fik det sande billede af Danmarks medvirken til tortur[1]."

-ovenstående er en umoden, dårlig vittighed som leksikal oplysning. Det er helt åbentlyst en dybt subjektiv vurdering, der bunder i et inderligt politisk engagement. Forfatteren bør henvises til leksikon.org som gerne giver plads til følsomme mennesker der ønsker at ophøje følelser og meninger til facts...(Skrev 62.107.171.132 (diskussion • bidrag) 30. jan 2010, 23:24. Husk at signere dine indlæg.)

Når forfatteren(e) skriver om Den Hemmelige Krig at "Filmen magtede ikke at dokumentere sin præmis" og at "præmissen for dokumentaren ikke blev opfyldt" har vedkommende ikke læst den kilde (uvildig undersøgelsesgruppe) som der henvises til. I kilden står ..efterhånden, som gruppen satte sig sammen og gennemgik filmen minut for minut, viste det sig, at der var hold i filmens hovedpåstande. Jeg foreslår, i det mindste, en mere neutral formulering. Kvisten34 3. jul 2010, 20:18 (CEST)