Diskussion:Clemens (rapper)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Du kan ikke indsætte billeder, der ikke ligger enten direkte på den danske Wikipedia eller på det fælles billedarkiv Commons. På den måde har vi lettere ved at kontrollere, at vi ikke bryder ophavsretten. --Malene Thyssen 23. apr 2006 kl. 02:00 (CEST)

Fandt jeg så ud af! Mark Hald 23. apr 2006 kl. 02:09 (CEST)

Du skal så lige huske at angive licens og evt. begrundelse for denne på billederne på Commons, da de ellers forsvinder ganske hurtigt derfra. I dette tilfælde bliver nok nødt til at begrunde, hvorfor billederne er frigivet under en fri licens, da de umiddelbart ser ud til at være hentet fra Clemens hjemmeside, hvor der ikke er angivet noget om fri licens. Hvis det er tilfældet, skal de være mindst 50 år gamle for at være til fri brug, hvilket formodentlig vil sige engang omkring 2050. --Heelgrasper 23. apr 2006 kl. 02:18 (CEST)
Så burde den være klaret bortset fra at Diskografi virker af lort!

--Kiks 23. apr 2006 kl. 02:23 (CEST)

Jeg røg ind i en redigeringskonflikt i to omgange (med Kiks og derefter Malene), men jeg tror ikke, at der forsvandt noget i den anledning, der ikke skulle være forsvundet. Ellers skal jeg være den første til at beklage. --Heelgrasper 23. apr 2006 kl. 02:39 (CEST)

Bør artiklen ikke flyttes til M.C. Clemens eller noget lignende? For mange vil den første assosiation på navnet være noget med en græsk kirkefader eller forskellige paver - nu kom M C bare først. Clemens kunne så bleve flertydig -- Nico 23. apr 2006 kl. 10:25 (CEST)
Det kommer jo så an på hvad du mener, han kalder sig generalt for begge ting lige pt. Først var han MC Clemens, men det er lidt ligesom Puff Dady! Om han er P. Diddy, eller Diddy eller Puff Daddy. Det er meget forvirrende så jeg ved ikke helt om den burde flyttes! -- Kiks 1. maj 2006 kl. 14:00 (CEST)
Jeg mener, at denne side bør flyttes til MC Clemens, da dette navn entydigt peger på rapperen. I stedet bør der oprettes en flertydig artikel på Clemens. (Personligt havnede jeg på denne side, da jeg ledte efter pave Clemens 1.) Nogen indvendinger?--Nikolaj 15. dec 2006 kl. 14:24 (CET)
Da der ikke lader til at være indvendinger, vil jeg hermed flytte denne artikel til MC Clemens.--Nikolaj 18. dec 2006 kl. 10:33 (CET)

Ja, jeg lavede dette indlæg for lang tid siden. Har fundet ud af hvordan man bruger wikipedia. Så nu er den blevet lavet flottere. Kom med indveninger, hvis der er nogen. --Kiks 5. aug 2007, 04:38 (CEST)


Udskiftede lige ordet "droppede" til fordel for "udgav". Med mindre nogen mener at hiphop-Jargon er blevet hvermandseje er det vel i orden.--Håkon Pedersen 14. mar 2008, 03:24 (CET)

Har ændret lidt i layout, da det var forvirrende med Diskografi og Priser samlet i et, så har delt det op og sat årstal på det hele. Kiks