Diskussion:Cluj-Napoca

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Galleri eller ej[redigér wikikode]

Pixi Uno: Du har igen fjernet et større galleri fra artiklen - et galleri, der indeholder størstedelen af informationen i artiklen. Jeg foreslår derfor, at vi diskuterer sagen her for at finde en løsning. Dit første argument var at der er flere billeder end der er tekst. Selv om det er sandt, løser det ikke problemet at fjerne information fra artiklen. En løsning ville være at tilføje tekst i stedet. Dit andet argument er at billedinteresserede kan finde billederne på Commons. Igen, det er ikke usandt, men for mig at se dog ikke voldsomt hjælpsomt. Det eneste billede, der er tilbage i artiklen efter fjernelsen af galleriet er et temmeligt intetsigende foto ud over byen. Jeg kan være enig med dig så langt at artiklerne ikke behøver være fotosamlinger, men derfra og til at fjerne hele galleriet over en kam... Billederne er ikke uinformative, og der er ingen politik eller norm, jeg er bevidst om, der forhindrer informative gallerier i denne slags artikler. Jeg mangler derfor at se et argument for den radikale beskæring af artiklen, fjernelsen af galleriet udgør. Hvorfor ikke bevare det i artiklen, eventuelt i beskåret form? --Medic (Lindblad) (diskussion) 15. aug 2013, 01:43 (CEST)

Indtil der er svar på ovenstående samt konsensus om artiklens nye udformning bringes den tilbage til sin oprindelige form - altså som den var før denne disputs begyndte. --Medic (Lindblad) (diskussion) 17. aug 2013, 00:36 (CEST)