Diskussion:Combined Air Operations Center Finderup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Har dags dato tilføjet muligt - men særdeles plausibel - motivforklaring til russernes handlemåde. Givet at det er ønskeligt for enhver forsvars-entitet at forstå sin modstander, anser jeg det kun for naturligt, ja direkte ønskeligt og væsentligt, at bidrage med denne forklaring af modpartens motiv .John Peters 8. mar 2009, 19:16 (CET)

Oplysningerne stammer fra den engelske Wikipedia side. Men jeg lavede en fejl som jeg senere forsøgte at rette. Men en anden fra Wikipedia rettede tilbage. Ja sådan er det.

Med venlig hilsen Bjørnen

Selv nok så plausible motivforklaringer og andre former for gætterier hører ikke hjemme her på wikipedia. Denne artikel, som jo handler om en militær enhed, bør bringes på en mere leksikalsk form, så man kort og godt oplyses om enhedens historie, organisation og opgaver.Calvin 19. okt 2009, 18:37 (CEST)

I henhold til ovenstående har jeg nu valgt at omredigere artiklen helt, så den (efter min mening) er mere i overensstemmelse med de almindelige wiki-principper. Venligst Calvin 8. nov 2009, 14:31 (CET)