Diskussion:Conair

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

OBS ! Boeing 720 er ikke det samme som Boeing 707, men en middeldistance version af 707'eren. Boeing 727 var et tremotoret fly der ikke minder om Boeing 707 eller 720. Der var to slags Boeing 720. Version A hade lidt mindre motorer i forhold til version B.(skrev JPEriksson (diskussion • bidrag) 4. juni 2009 kl. 18.23. Husk at signere dine indlæg.)

ILS alrede fra begyndelsen[redigér wikikode]

Midt i teksten finder jeg "Nu var flåden helt nede på 3 fly, der alle var omkring 25 år gamle - dog opdaterede med computere, vejrradar og forbedrede ILS-instrumenter om bord." Jeg vil dog hævde at ILS (i cockpitet som instrumenterne localizer lige under horizonten og glide slope til venstre på både horizonten og kompassen. [På moderne flyver kun t.v. om horizonten]) var standard alrede fra Boeing introducerede Boeing 707. Og at forbedringer af disse måske forveksles med opdatering af lufthavnens ILS. (I "nullsigt" kan man stadig ikke lande en opdatered Boeing 720B på Kastrups bane 22L, som jeg vil tro har ILS af højeste standard, "category 3C") Jag spørger også hvis "om bord" ikke skal være "ombord", og også hvis det heter "trykkraft" ikke "trækkraft" om jetmotorer. Boeing720 (diskussion) 26. nov 2013, 17:40 (CET)

Retskrivningsordbogen (www.dsn.dk) har været igennem en større omgang, så nu er det valgfrit om man skriver "om bord" eller "ombord".
Gyldendals Røde Ordbøger oversætter thrust til 'reaktionstryk', 'reaktionskraft', 'jetkraft' og 'fremdrift', men dawiki bruger 'trykkraft' om jetmotorer. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 26. nov 2013, 18:40 (CET)