Diskussion:Connie Hedegaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Connie_Hedegaard.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:Www.folketinget.dk: {{tfd|Template:Www.folketinget.dk}}(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:14 (CEST)

Udflugter til Ilulissat (Jakobshavn)[redigér wikikode]

En evt diskussion om den globale opvarmnings påståethed, samt om den detaljede glaciologiske baggrund for en konkret grønlandsk gletchers bortsmeltning hører ikke hjemme i en biografi af CH.(skrev Hhbruun (diskussion • bidrag) 24. nov 2009, 11:42. Husk at signere dine indlæg.)

Næ, det har du nok ret i, men det indeholder artiklen jo heller ikke. Der er blot en oplysning om, at Connie Hedegaard ofte har taget en række udenlandske politikere med til Grønland for at kigge på is (og manglen på samme). At Grønlandsrejserne har været en væsentlig del af Hedegaards projekt, er der vel ikke så meget tvivl om, hvilket en banal Google-søgning vil afsløre. --Pugilist 24. nov 2009, 11:53 (CET)
Beklager, jeg ser nu begrundelsen for din bemærkning. --Pugilist 24. nov 2009, 11:55 (CET)
Når bare informationen om gletsjeren kommer ind i en relevant artikel (og der er de vist), er der ingen grund til også at have det med her. --Palnatoke 24. nov 2009, 12:12 (CET)

Hej COP15 kostede 1,3 milliarder kr. det er jo fakta. Hvorfor er den information fjernet ? Med venlig hilsen Bjørnen

Hej Bjørnen. Det er fjernet, fordi det ikke er relevant for en artikel om Connie Hedegaard. Desuden skal den slags have en verificerbar kilde. Knud Winckelmann 25. feb 2010, 21:13 (CET)