Diskussion:Cornelis Vreeswijk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • 555 slettede Image:Cornelis_Vreeswijk.jpg: In category [[:category:Images with unknown source as of 18 November 2006|Images with unknown source as of 18 November 2006]]; not edited for 10 days;

-- CommonsTicker 28. nov 2006 kl. 03:15 (CET)


Cornelis i Danmark Det undrer mig at der intet forefindes om Cornelis' Vreeswijks liv i Danmark. Jeg har fundet en enkelt artikel om det her: http://www.berlingske.dk/kultur/cornelis-danske-fodspor Hvis nogen skulle få lyst.