Diskussion:Counter-Strike

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg aner en sammenhæng mellem de fakta, at en bruger med navnet "Nicky" har skrevet, at "Mesteren i CS:S er Nicky L. (GaF|Lekmi^DK) fra clanen GaF. Han er fra Danmark.", hvilket både virker mistænkeligt og på ingen måde giver mening, idet enhver, der kender noget til både CS og CS:S vil vide, at man ikke udråber en enkelt spiller som mester. Jeg sletter derfor teksten (også den om HeatoN). Mht. teksten om, at GaF skulle være én af Danmarks bedste klaner tillader jeg mig ligeledes at slette dette, idet jeg, i min daglige færden på den danske scene endnu aldrig er støt på denne klan. Det burde være selvsagt, men misbrug af Wikipedia til fremme af egne interesser vil forhåbentlig ikke blive tilladt...--Der Meister 2. mar 2007 kl. 21:49 (CET)