Diskussion:Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Så vidt det kan ses af partiets hjemmeside, kalder de sig officielt enten Danmarks Kommunistiske parti/Marxister-Leninister eller Danmarks Kommunistiske parti ML, så artiklen bør nok flyttes til én af de to - så meget mere, som bindestregen foran Leninister står forkert. --Sir48 (Thyge) 19. jun 2006 kl. 18:05 (CEST)

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Man kan skrive artiklen DKP/ML ind i Kommunistisk Parti, og så både lade DKP/ML og Kommunistisk Samling omdirigere til Kommunistisk Parti. -- Ølting 2. jan 2007 kl. 20:19 (CET)

Jeg er uenig. Jeg synes DKP/ML har berettigelse til eget opslag, men kan tilgengæld godt se en pointe i at sammenskrive Kommunistisk Samling med Kommunistisk Parti. --Tjernobyl 17. jan 2007 kl. 16:19 (CET)
Jeg mener hverken at denne artikel eller artiklen om Kommunistisk Samling bør skrives sammen med Kommunistisk Parti. De to er henholdsvis et selvstændigt parti og en selvstændig forening, der har spillet hver deres rolle i den kommmunistiske bevægelse i Danmark (selvom det var kort for KS' vedkommende). Man ville heller ikke sammenskrive en artikel om Socialdemokratiet fordi de nedlagde sig og dannede et nyt parti, ville man? --Magnus Ziegler 21. feb 2008, 02:39 (CET)

Kommunistisk Samling[rediger kildetekst]

Jeg indrømmer, at Kommunistisk Samling var en meget kortlivet organisation, hvis eneste formål var at slutte sig sammen med DKP/ML. For sammenslutningen af DKP/ML og KS var jo et resultat af nogle langvarige diskussioner mellem DKP&ML og KPiD og KS var så dét mindretal i KPiD, der fastholdt sammenslutningsperspektivet. Ud fra dette mener jeg at alle fire organisationer må have hver deres artikel (skrev Magnusz (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)