Diskussion:Danmarks Nationale Front

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Har ændret lidt i artiklen, fordi der ikke stod nok om den. Desuden har jeg fjernet linket fra Redox, fordi det var en anden organisation, der hedder Danmarks National Front. Denne organisation hedder Danmarks Nationale Front - det er forskel. Og hvis det var DNF de hentydede til, så var det det rene nonsens! Odalisten 18. feb 2009, 23:06 (CET)

Vær dog opmærksom på neutralitetsprincippet, generelt skal man ikke skrive om noget man har en personlig interesse i og man skal holde en saglig, neutral tone. |Knud Winckelmann 18. feb 2009, 23:10 (CET)

Det er jeg godt klar over. Jeg vil bare gøre opmærksom på hvad DNF enlig er og understrege at det ikke er en særlig god ide at henvise til Redox, hvilket jo er en venstreorienteret propagandamaskine som støtter enhedslistens stormtropper - SUF og de autonome. Det jeg har skrevet om DNF, vil jeg mene er neutralt. Odalisten 19. feb 2009, 18:33 (CET)

Jeg har luret lidt på deres forum og konstateret at det nok kun er en beskeden minoritet, som har tilknytning til DNSB, og langt flere er særdeles negative over for dem i Greve. Jeg har også mindre rettelser til det ideologiske afsnit.--DanskeFrey 26. mar 2009, 19:50 (CET)

Jeg har særdeles god kendskab til dét miljø og vurderer at du er DNF'er eller har tilknytning til gruppen, og ønsker at ændre på artiklen for at imødekomme gruppens propagandamæssige interesser. Derfor ruller jeg dine ændringer tilbage til Nationalstdk's fortrinlige artikel // Glistruphool 7. apr 2009, 21:27 (CEST)

@Glistruphool jeg vurderer at du ikke er helt neutral, ligesåvel som Nationalstdk's heller ikke er neutral, derfor redigerer jeg artiklen tilbage. // --DanskeFrey 8. apr 2009, 20:09 (CEST)

Måske kunne du forklæde dig med noget lidt mindre nationalt klingende end "DanskeFrey" før du gik ind og prøvede at være neutral. Redigeret tilbage. Mange tak // Glistruphool 9. apr 2009, 04:06 (CEST)

Racistisk ?[rediger kildetekst]

Jeg har tilladt mig at tilbageføre ændringen af "racistisk" til "nationalistisk", da der ud fra DNF's hjemmeside simpelthen ikke er belæg for IP-brugerens ændring. "Racistisk" bruges i flæng som skældsord, men organisationens hjemmeside definerer ikke sig selv som en organisation, der lægger vægt på specielle nationale værdier. Tværtimod er organisationen optaget af, at europæere "gennemsnitligt" er klogere end afrikanere og arabere, og at det er væsentligt at se på "folkeslag" som helhed og ikke på individer. De ikke-europæiske folkeslag bør ikke tillade folkeslag med "lavere standarder" at leve her, da dette vil lede til "vores" undergang. Organisationen bekender sig til, at de overlegne europæere er de "hvide" og at en række problemer kan løses ved at der fødes flere "hvide børn". Sådanne synspunkter er ikke udtryk for nationalisme (det er ikke Danmark, der er bedre end Sverige), men er udtryk for, at bestemte folkeslag inden for en postuleret kulturkreds anses at være andre folkeslag overlegne. Det sidste er vel kernebegrebet i racisme, og begrebet "racisme" synes derfor for en (sjælden) gang skyld brugt nogenlunde præcist. --Pugilist 26. okt 2009, 23:22 (CET)

Siden at du så flittigt har undersøgt indholdet på hjemmesiden, så lagde du vel også mærke til at der allerede under pkt. 4 i kategorien "Om DNF" står: Vi er nationalister 2+2 = 4. Vi er nationalister = National. Desuden er et "kernebegreb" inden for nationalismen også at ens nationalitet er afhængig af ens etnicitet. (Skrev 212.10.150.185 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Som følge af en verserende redigeringskrig er artiklen semibeskyttet indtil videre. --|EPO| COM: 10. jan 2010, 11:54 (CET)