Spring til indhold

Diskussion:Danmarks Pædagogiske Universitetsskole (DPU)

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenlægning af nedlagte DPU og nuværende IUP[rediger kildetekst]

Danmarks Pædagogiske Universitetsskole er ikke længere eksisterende. Universitetsskolen er overtaget af Aarhus Universitet, og er omdannet til et institut. Det gamle DPU hedder nu "Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)" - parentesen er en del af den oficielle tittel - og denne artikel bør enten omhandle det historiske DPU, der altså ikke længere findes, eller - hvilket er den mulighed, jeg bakker op om - sammenlægges med den allerede eksisterende artikel om Institut for Uddannelse og Pædagogik.

1) Ikke en udelukkende Aarhus-artikel 2) Endnu et navneskifte[rediger kildetekst]

1) Danmarks Pædagogiske Universitetsskole har altid haft sit hovedcampus i Emdrup i Københavns Nordvestkvarter. Derfor bør DPU (som det nu hedder igen, se nedenfor) efter min mening ikke kategoriseres som knyttet til Aarhus, selvom instituttet ligger under Aarhus Universitet. Jeg er ikke klar over, hvordan praksis er på dette punkt, da DPU har også campus i Aarhus
2) I 2015 skiftede instituttet igen navn, formentlig fordi ingen kan fatte, at DPU hedder noget andet end DPU. Instituttets navn er nu "DPU" , som står for "Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse" (DPU's historie). Man kan overveje at lave en større sammenlægning og omdøbning af artikler Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet og Institut for Uddannelse og Pædagogik. Det er ikke udelukket, at jeg vil tage initiativ til denne større ændring, når jeg i højere grad har knækket wikipedias sociale koder --SoVeKi (diskussion) 3. dec 2016, 17:51 (CET)