Diskussion:Dansk Bredbånd

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I artiklens titel staves navnet med aa, men i artikelteksten med å. Hvad er korrekt? --Heelgrasper 17. apr 2006 kl. 21:37 (CEST)

I deres logo står der Bredbaand, men ellers anvendes der mest stavemåden Bredbånd på deres hjemmeside.--62.79.6.15 8. jun 2006 kl. 07:36 (CEST)

Om sletning af kritik[rediger kildetekst]

Jeg har svært ved at se at en henvisning til at Kunder tvangsflyttes til dyrere net-abonnement [1] ikke er relevant. At afsnittet nok burde uddybes er en anden sag, men hvis det er korrekt fjernelsen sker fra en IP tilhørende Dansk Bredbånds interne netværk, virker det samtidig som et forsøg på damagekontrol fra en involveret part som er klart i strid med Wikipedias hensigt om at skrive fra et neutralt synspunkt. -- Nico 19. nov 2009, 12:55 (CET)

Tilføjelse til artiklen[rediger kildetekst]

Hej Jeg vil gerne tilføje til artiklen om Dansk Bredbånd ca. flg. tekst, men det kan jeg ikke finde ud af at gøre:

Den 15. juni 2010 blev Dansk Bredbånd købt af Waoo!, der er en sammenslutning af 15 lokale energiselskabers fiberselskaber i Danmark.

Disse oplysninger har jeg tilføjet i artiklen om Waoo!

Bh --Kimschaumann 15. jun 2010, 17:34 (CEST)