Diskussion:Dansk Sojakagefabrik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivning med Dansk Sojakagefabrik[redigér wikikode]

Sammenskrivning lyder som en ganske fornuftig ide. Så vidt jeg kan se, er det "rigtige" navn Dansk Sojakagefabrik, og sammenskrivningen bør derfor ende der. Denne artikel er også større og har en kilde (det er der, jeg har fundet navnet). --Arne (Amjaabc) 5. mar 2008, 17:04 (CET)

Dansk Sojakagefabrik sprang i luften 15. juli 1980, kort tid efter dagens start. Er der nogen, der kender det nøjagtige tidspunkt ? Vi var dengang lige gået i seng, havde åbne vinduer pga. varmen. Efter braget, mener jeg, at gardinerne blafrede her på Frederiksberg. Ifølge det jeg har kunnet læse mig til via internettet, omkom ingen. Men som jeg husker det, omkom en brandmand.

Med venlig hilsen Bjørnen

Hej Bjørn. Ifølge den eksterne henvisning, der er angivet i artiklen, fandt eksplosionen sted 17. juli, ikke 15. juli. Hvornår på døgnet, det skete, fremgår ikke. Har du kilder, der siger en anden dato, så vil vi gerne have dem med. Mvh. Arne (Amjaabc) 17. jul 2009, 18:14 (CEST)

Hej Arne, jeg ser på de eksterne henvisninger. Datoen kunne jeg også være i tvivl om, efter så mange år. Jeg har set en side der sagde 17. Juli, men alle de andre sider siger 15. Juli 1980. Internettet har en svaghed. Var det nu 14. Juli eller 15. Juli, det var det, man var uenig om. Ulykken skete lige efter midnat, natten mellem 14/15 Juli 1980. Jeg hørte braget. Med hensyn til tilskadekomne/døde er det kun min hukommelse som er blevet ældre. Jeg mener at en brandmand omkom, om det er rigtigt, må andre svare på.

Med venlig hilsen Bjørnen