Diskussion:Danske Spil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg satte QA på artiklen, fordi den simpelthen er for upræcis og skæv. For det først er Dansk Tipstjeneste jo ikke en service, men et firma. For det andet er det påfaldende, at tipsspillet slet ikke nævnes. For det tredje nævnes tipsmidlerne slet ikke. Og hvorfor skal Lotto omtales så grundigt? Det må da høre hjemme i en artikel om spillet.

Jeg er muligvis for hård her, men artiklen har altså nogen markante mangler i min optik.--Heelgrasper 12. okt 2005 kl. 22:10 (CEST)

Monopol?[redigér wikikode]

Dansk Tipstjeneste A/S har monopol på spil i Danmark. - det kan da vist ikke passe. Det kræver i hvert fald en nærmere definition af “monopol på spil”. I mine øjne driver casinoer og automathaller også spillevirksomhed. Klasselotteriet er vel også en slags spil.--C960657 12. nov 2006 kl. 23:18 (CET)

Karbonpapir[redigér wikikode]

»I 1960 flyttede Dansk Tipstjeneste til nye og større lokaler på Lersø Parkallé, og det betød, at de mange indleverede kuponer nu blev fotograferet over på mikrofilm, så tipperne blot behøvede at sætte tegnene én gang.« Jeg forstår ikke denne sætning. Refereres der til karbonpapir? I givet fald var det vel en overgang fra to til ét gennemslag. Hvis jeg husker ret, var det først ved introduktionen af onlineterminalerne i 1980'erne, at man gik væk fra karbonpapir. Og hvad har flytningen til at større lokaler med ny teknologi at gøre. Man skulle umiddelbart tro, at introduktion af ny teknologi krævede mindre plads end før. --C960657 3. mar 2010, 22:22 (CET)