Diskussion:Danske demonstrationer og reaktioner i forhold til Vietnamkrigen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Palnatoke ! I forbindelse med opslagsord til denne artikel, ændrede jeg dette, med det formål at hjælpe en eventuel bruger med at finde relevante oplysninger om Vietnamkrigen. Det kan da godt være at eventuel bruger vil søge under ”Danske protester”, men jeg tvivler. Med venlig hilsen --Ultraman 21. dec 2010, 18:57 (CET)

Husk at det ikke er den alfabetiske liste over artikler, som er hovedindgangen i et web-baseret opslagsværk - i modsætning til hvordan det er i papirbårne værker. Palnatoke 21. dec 2010, 19:37 (CET)
Hej Palnatoke ! Det er sikkert rigtigt, men stadigvæk, hvordan finder en interesseret bruger aktuelle artikel? Skal vi ikke gøre det nemt for brugerne ? Med venlig hilsen --Ultraman 21. dec 2010, 20:21 (CET)
Vietnamkrigen site:da.wikipedia.org vil sikkert give noget når Google har indekseret. -- Mvh PHansen 21. dec 2010, 20:29 (CET)
Netop - dels ved hjælp af søgemaskiner, dels ved hjælp af links og kategorier. --Palnatoke 21. dec 2010, 21:27 (CET)