Diskussion:David Assarsson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bliver det ikke lige lovligt rørstrømsk til sidst?

Forhåbentlig kommer denne interesse til at vokse sig stærkere i kraft af de tilhængere, hans værker har skabt, så den skånelandske historie kan få den plads, den fortjener, nemlig som en vigtig del af både den danske og svenske historie.

Leksikon artikler har da ikke forhåbninger eller holdninger til, hvad noget fortjener. Er det en politisk tale? --tsh 25. jul 2005 kl. 16:17 (CEST)

Selv efter det afsnit er blevet fjernet virker artiklen ikke som NPOV. Fx står der faktisk, at svenske historiebøger også i dag gengiver Skånes historie fejlagtigt. Det er næppe korrekt og ihvertfald ikke synspunkt, som svenske historikere kan formodes at dele. Heller ikke bemærkningen Blev på grund af denne principfaste holdning i såvel svenske som skånske akademiske kredse offentligt bespottet og hånet virker umiddelbart sandsynlig på mig. På samme tid som Assarsson var historikere som professorerne Martin Weibull og Lauritz Weibull også aktive i Skånelandsbevægelsen og blev mig bekendt ikke hånet for det. Forøvrigt ved jeg ikke, om det er helt rimeligt, at Assarsson optræder på listen over Danmarkshistoriens personer.--Heelgrasper 25. jul 2005 kl. 21:48 (CEST)