Diskussion:Den afghansk-sovjetiske krig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Afghanistans flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Afghanistan, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Afghanistan-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det var en borgerkrig, ikke en landekrig[redigér wikikode]

Jeg vil gerne foreslå at titlen rettes til fx. den afghanske borgerkrig, da der ikke var tale om en krig mellem de to lande Sovjetunionen og Afghanistan. Derimod var det Sovjetunionen der hjalp den afghanske regering i borgerkrigen mod talibanerne. Anders 30. mar 2009, 20:41 (CEST)

  • Evt. nogen som har fundet en løsning? Det var ikke en frontkrig mellem Sovjetunionen og Afghanistan, men sovjetiske styrker som bidrog den afghanske regering i kampen mod oprørsstyrker. Artiklens navn er vildledende og usand. Anders 7. jan 2011, 06:35 (CET)