Diskussion:Det Kongelige Vajsenhus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg mener ikke at artiklerne skal skrives sammen. Jeg synes at emnet kræver to artikler: En artikel om vajsenhus som begreb i al almindelighed og en om det københavnske vajsenhus, som jo stadig eksisterer og har spillet en væsentlig rolle i det danske åndsliv og religiøse liv. Muligvis kan man omdøbe artiklen om Vajsenhuset i København til Vajsenhuset (København) eller lignende, men grundliggende synes jeg at artikelnavnene som de er nu (dvs en om vajsenhus og en om Vajsenhuset) er gode nok.--Saddhiyama 11. jun 2008, 17:30 (CEST)


Flytteforslag[redigér wikikode]

Burde det ikke hedde Det kongelige Vajsenhus.--Christophersen 31. aug 2009, 12:27 (CEST)

Jo, det er vel egentlig dets officielle navn. Jeg kan godt støtte et sådant flytteforslag. --Saddhiyama 31. aug 2009, 22:48 (CEST)
Tekst er hermed overflyttet til Det Kongelige Vajsenhus.