Diskussion:Dronningborg (gods)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg formoder, at der er en vis forbindelse til Dronningborg Slot og den bydel i Randers, som kaldes Dronningborg. Det bør nok fremgå og flertydigheden mht. til bydelen løses. Hvorvidt der også er en direkte flertydighed mht. til mejetærskeren lavet af Dronningborg Maskinfabrik skal jeg lade være usagt. --Heelgrasper 14. sep 2006 kl. 22:24 (CEST)

Vedrørende: den danske tærskeværkfabrik Dronningborg Maskinfabrik "... Og det må man sige lykkedes. Det, der skulle blive et industrieventyr og i mange år en af byens største arbejdspladser i den lille forstad til Randers, startede med en kornrensemaskine i 1891 og udviklede sig til tærskeværk nummer 60.000 i 1955. ..." Af Jørgen Kjær, på hjemmesiden: Stadig aktiv i høsten
Det kunne se ud til at en maskinfabrik har noget med denne forstad at gøre; måske er den endda et bedre kendt brand end boldklubben derfra som er listet som nummer et.
(Dette indlæg var tiltænkt en side der kunne ligne en "Diskussion:Dronningborg (flertydig)", men der optræder noget med
"Redigerer Diskussion:Dronningborg (gods)" øverst oppe ?) -- Mvh PHansen 15. sep 2006 kl. 00:30 (CEST)