Diskussion:Duo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Attributes of Music.jpg Denne artikel er en del af WikiProjekt Musikinstrumenter, et forsøg på at forbedre artikler om musikinstrumenter på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikel har for mig at se et stort problem. Hem er herre over, hvilke duetter, der bør nævnes? Jeg foreslår, at næsten alle eksempler fjernes fra artiklen (der findes allerede en kategori til disse), og at der dernæst måske nævnes 3-4 prominente duetter. --Sabbe 30. okt 2007, 10:44 (CET)

Enig, og flyt i samme åndedrag alle duethits til listeartiklen Duethits. De fylder uforholdsmæssigt meget. Men hvem skal afgøre hvilke duetter der er prominte? Jeg forudser diskussioner og uenigheder :-) -- Danielle 30. okt 2007, 10:53 (CET)

Grupper der optræder som duetter[redigér wikikode]

Tredje afsnit i artiklen som består af opremsning af grupper der optræder som "duetter" mener jeg er meget irrelevant her. Hvis listen overhovedet skal være et sted bør det være under artiklen duo. Dog synes jeg ikke den har berettigelse, men mange af de nævnte kunne sagtens flettes ind i en løbende tekst med angivelse af hvorfor netop de er vigtige duoer. --CarinaT 10. nov 2007, 22:57 (CET)

Sammenskrivning med Duo[redigér wikikode]

Der er også artiklen Doo. Skal den skrives med denne? --Rune Magnussen 10. nov 2007, 23:51 (CET)

Tabellen[redigér wikikode]

Må jeg godt overføre tabellen til en anden debat? --Inc 24. jul 2009, 11:41 (CEST)