Diskussion:Effekt (fysik)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er ikke glad for den "rigtige" formel for effekt med energi og tid:

Jeg kan ikke mindes nogensinde at have set en formel hvor man således inkluderer (forkortede) måleenheder. Hvad er formlen bygget på? Tilsyneladende ikke på de parallelle artikler i wikier på andre sprog.

Sebastjan

Nej det ser da helt forkert ud. Jeg har da aldrig set at man har sat enhederne ind på den måde. Jeg har ændret artiklen. -- Christian List 16. sep 2003 kl.15:11 (CEST)

Er der ikke enighed om at SI-enheder som er dannet af en persons navn skrives med lille begyndelsesbogstav, altså farad, hertz, newton (men naturligvis F, Hz, N.)?

Hvorfor har man nu rettet watt til Watt (2 gange)?

Sebastjan

Jeg har nu slået efter - watt skrives med lille. Jeg retter det i artiklen.Christian S 29. okt 2003 kl.09:09 (CET)


Jeg har tilladt mig at rette "x" til den matematiske prik for multiplikation, da det evt. kan forvekles med variablen x, der som regel bliver brugt i matematik. Anders Bilgrau 18. sep 2003 kl.09:57 (CEST)