Diskussion:Egon Aagaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der står: "Egon Aagaard (25. juli 1941 i København – 19. august 1984) var en dansk harmonikaspiller og skuespiller." "...harmonikaspiller?! Nej, Egon Aagaard var harmonika-virtuos, intet mindre!.

"Aagaard udgjorde fra 1970 den ene tredjedel af Balkan-trioen, der desuden talte John Ravn og Peter Bastian. Året efter dannede han en ny trio sammen med sangeren Herman og Kim Skovbye. De optrådte bl.a. på landets gågader og udgav albummet The Road Out i 1978. Samme år indstillede Aagaard karrieren.2

Mon ikke der med Herman menes Hermann Brüsch ? http://www.youtube.com/watch?v=1TPn6mwYcfU

Egon Aagard optrådte også efter 1978, bl.a. sammen med Poul Dissing. (Skrev 87.57.199.191 (diskussion • bidrag) 30. jun 2011, 22:01. Husk at signere dine indlæg.)

Ja, der står harmonikaspiller, og det skal der stå. Om han var virtuos eller ej (og det har jeg ingen grund til ikke at tro på), er en subjektiv holdning, som vi ikke tillader i en encyklopædi, med mindre der er stærke kilder, der kan underbygge det.
Mht. den omtalte Herman, så kan du måske have en pointe. Der er ikke meget at finde med en netsøgning; her er hvad jeg kan finde: [1], hvor der nævnes en gøgler og sanger ved navn Herman. Måske kan man støve noget op i bøger eller tidsskrifter. Mvh. Arne (Amjaabc) 1. jul 2011, 10:32 (CEST)