Diskussion:Elektroencefalografi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vi har artiklen EEG om det samme emne. Eftersom EEG nok er det mest udbredte navn, bør indholdet fra artiklen her flyttes dertil og denne side laves til en redirect.--Heelgrasper 26. sep 2005 kl. 19:36 (CEST)

  • Jeg redigerede EEG til elektroencefalografi - jeg synes det er bedre at bruge fuld navn i stedet for forkortelser. - Fnielsen 26. sep 2005 kl. 21:20 (CEST)

Wikipedia:Navngivning foreskriver, at man skal anvende det mest almindelige navn ved navngivning. I dette tilfælde kunne man så henvise til reglen om at undgå forkortelser når du navngiver en side, medmindre det du skriver om næsten altid omtales med sin forkortelse, men jeg vil mene, at vi her netop har et tilfælde, hvor forkortelsen bruges tilnærmelsesvis altid.--Heelgrasper 26. sep 2005 kl. 22:28 (CEST)

Jeg tror ikke længere jeg har pjecer om Europeiska Ekonomiska Gemenskapen liggende. :-) --Palnatoke 26. sep 2005 kl. 23:31 (CEST)

Uklarhed[redigér wikikode]

I forbindelse med analyse er sådanne signaler har man ofte anvendt en faselåst midling af signalet over mange gentagelser af det samme stimuli

Meningen er dunkel, og sproget ikke godt dansk ("hastig" oversættelse fra engelsk?). -- Sebastjan 10. feb. 2006 kl. 10:05 (CET)